Kemikaliepappans Köpguide

Jag får enormt många frågor om tips på såväl köp av medvetna och kemikaliekloka produkter som olika smarta återbruk och DIY-hacks.

För att hjälpa många fler personer att navigera det nya medvetna konsumtionslandskapet på ett mer samlat sätt, så lanserar jag nu en köpguide som kommer att uppdateras med nya spännande tips varje månad.

Fördelarna med guiden är många

>> Aktuell : Eftersom köpguiden uppdateras digitalt (som .pdf) varje månad så kommer den att hållas aktuell till skillnad från tryckta böcker.

>> Tidsbesparande : Istället för att du och många andra ska behöva lägga ner en massa tid på att leta efter lösningar på samma problem, så kommer guiden att bespara dig en hel del värdefull tid som du annars hade behövt lägga på tidskrävande Googlingar. Jag gör det jobbet åt dig genom att ständigt vara på jakt efter nya, smarta val som kan göras med omtanke för människa och miljö.

>> Inspirerande : Min ambition är att du ska hitta allehanda inspirerande tips; både vad gäller köp av nya produkter och även smarta hacks som innebär att du kan använda saker du redan har i hemmet på nya smarta sätt.

>> Lämna önskelista : Som prenumerant har du möjlighet att maila mig önskemål på saker som du vill få tips om i kommande uppdateringar av guiden. Önskemål från prenumeranter ges prioritet framför andra önskemål som framförs via bloggen etc.

>> Bli en del av ett community : Du har som prenumerant också möjlighet att gå med i FB-gruppen Kemikaliepappans Köpguide där du kan diskutera och utbyta tips med mig och andra medvetna konsumenter. Och du kan bidra genom att maila mig dina egna, smarta tips till guiden – om ditt tips kommer med så läggs du till i listan över personer som har bidragit till att göra guiden ännu bättre.

För att åstadkomma en reell samhällsförändring så är en omställning av vår konsumtion ett oerhört effektivt verktyg. Jag vill med denna köpguide göra det lättare och mer tillgängligt att välja de produkter och de varumärken som agerar smartare och mer medvetet än andra.

Det fungerar så att man prenumererar på guiden och får 12 uppdateringar per år.

En årsprenumeration för privatpersoner kostar ca 225 kronor (25 Euro inkl moms; jag använder den suveräna amerikanska tjänsten Gumroad och därav fick jag välja en annan valuta än SEK), vilket motsvarar endast ca 19 kr per månad.

Ditt liv som medveten konsument kommer förhoppningsvis att bli både smidigare och mer inspirerande.

För förskolor och andra typer av organisationer som vill använda köpguiden i sin verksamhet och/eller dela med sig av den till alla anställda, så blir det ett pristillägg vilket jag tycker känns skäligt (när man beställer en prenumeration så kan man ange vilken typ av organisation som man företräder).

Prenumerera nu så får du inom kort den allra första utgåvan av Kemikaliepappans Köpguide.