Magnus Kähler
– Grundare & redaktör | Kemikaliepappan
– Grundare & redaktör | Elevating Sound
Varumärkesstrateg, utbildaretalare | magnuskahler.com

Email: magnus@kemikaliepappan.com
Twitter: @kemikaliepappan
Facebook: facebook.com/kemikaliepappan
Instagram: instagram.com/kemikaliepappan

Varumärkesägare & PR-byråer: Om du driver eller representerar ett företag med en inspirerande story och ett giftminimerat erbjudande, hör gärna av dig för att berätta mer. Skicka gärna pressreleaser, varuprover, läsarerbjudanden, förslag på tävlingar etc. Det redaktionella innehållet på Kemikaliepappan har hög integritet och det kan inte lämnas garantier till att något av det som skickas ut blir omskrivet samt omdömet kan såväl bli positivt som negativt beroende på min upplevelse av erbjudandet ifråga.

Läsare: Kemikaliepappan tar tacksamt emot tips om saker att skriva om. Berätta gärna om dina egna upptäckter ifråga om bra eller dåliga produkter, intressanta artiklar och studier, bra eller dåligt bemötade när du pratat med företag om kemikalieinnehåll etc.

Gästskribenter: Om du är intresserad av att skriva ett gästinlägg så skicka mig förslag på ämne och innehåll. Det är viktigt att innehållet är kunskapsdrivet och intressant för mina läsare. Om du har personlig erfarenhet inom ett visst område, vore det intressant att ta del av dina upplevelser och dina rekommendationer. Ingen monetär ersättning ges för gästinlägg, utan det blir en möjlighet för skribenten att marknadsföra sig själv och sitt kunnande.

Frågor: Om du har en specifik fråga så fyll gärna i formuläret nedan eller kontakta mig via mail, Facebook eller Twitter (se kontaktinfo längst upp).

Namn

Email

Ämne

Meddelande

Sprid gärna budskapet vidare genom att gilla Kemikaliepappan på Facebook och att följa mig på Twitter.