Tidigare i sommar blev jag inbjuden att vara gäst-Instagrammare hos Göteborgs stads fantastiska initiativ GreenhackGBG. Det är en satsning med syftet att inspirera stadens invånare till att leva ett grönare, hälsosammare och rikare liv.

Jag rekommenderar andra städer att titta närmare på GreenhackGBG och undersöka om man man göra något liknande.

Kemikaliepappans bästa tips lunchseminarium

Den 28 augusti kommer jag till Miljöförvaltningen i Göteborg för att hålla ett lunchseminarium kl 11.10-13 (klicka på länken för detaljer kring programmet). Seminariet är gratis (men du faktureras 500 kronor om du uteblir) och du anmäler dig här.

Innehållsmässigt är mitt mål att det kommer att vara lika givande för personer som jobbar med miljö- och hälsofrågor på kommun, landsting, förskola etc som för föräldrar, blivande föräldrar, mor- och farföräldrar och alla andra individer som har ett intresse för hur man kan tänka kring kemikalier i vardagen.

Jag vill att du lämnar seminariet inspirerad och peppad till att – steg för steg – göra reella förändringar i din konsumtion och ditt övriga beteende för att bidra till ett mer hälsosamt och omtänksamt samhälle.

Hjärtligt välkommen att anmäla dig – det vore kul att ses!

Om du själv inte bor i Göteborg, men har vänner där som kan vara intresserade så tipsa dem gärna om seminariet.