Kemikaliepappan giftfri vardag giftiga kemikalier barn förskola

Det känns enormt kul att intresset för min kommande föreläsningsturné är så stort. Och jag blir extra glad över att det bland de anmälda hittills finns en mix av föräldrar, mor-/farföräldrar, förskollärare etc. Jag ser verkligen fram emot att träffa er alla. Passa på att boka biljetter du också – det finns 15 städer att välja bland.

Jag håller nu på för fullt med att sätta ihop en presentation med målet att utbilda, inspirera och beröra.

När det gäller praktiska giftfria/giftminimerade lösningar så kommer jag att ta upp en lång rad sådana i olika miljöer och sammanhang – i hemmet, på förskolan, på resande fot etc.

Jag är nyfiken på vilka giftfria/giftminimerade lösningar i vardagen som du själv är allra mest nöjd med.

  • Handlar det om specifika produkter du har köpt för att byta ut sådant med gifter i?
  • Har du sytt och skapat saker själv?
  • Har du ändrat beteenden och vanor i vardagen som har reducerat exponeringen för gifter?

Skriv gärna och berätta i kommentarsfältet.