Kemikaliepappan giftfri vardag giftiga kemikalier barn förskola

Hej! Under oktober månad ska jag ut och föreläsa om vägen till en giftminimerad vardag. Den rika flora av giftiga kemikalier som frodas i vårt samhälle är i synnerhet ohälsosam för gravida (alla kemikalier som den gravida kvinnan exponeras för går direkt över till fostret) och barn/ungdomar (från bebistid upp till 18-20-årsåldern).

Detta är ett gräsrotsinitiativ som jag skapade för att nå ut till fler människor med oerhört viktig kunskap för att fler ska känna sig bättre rustade till att ta kemikaliesmarta, hälsosamma och miljövänliga beslut. Och i fokus står barnens hälsa.

Jag hoppas att du som läser detta har lust att komma. Här anmäler du dig.

För att sprida budskapet om föreläsningen utan dyra reklamkampanjer vill jag förutom via digitala kanaler och word-of-mouth även använda mig av den gamla hederliga flyern. Med anledning av det, skulle jag vilja be er om hjälp med att få ut min flyer till så många anslagstavlor som möjligt i de 15 städer som jag kommer att besöka.

Alla ställen med en anslagstavla kan vara intressanta…bibliotek, kulturhus, butiker, förskolor/skolor, BVC, MVC, arbetsplatser, gym etc. Och skicka gärna vidare flyern till vänner och bekanta.

Här kan den laddas ner som en .pdf: kemikaliepappan.com/flyer

Förutom att få ta emot min enorma uppskattning så vill jag även erbjuda något mer till er som tar er tid till att sätta upp flyers. Därför utlyser jag härmed en tävling om biljetter till föreläsningen. 10 personer har möjlighet att vinna 2 biljetter var. För er som redan har anmält er så kan ni ge bort eventuella vinstbiljetter till familj och vänner. 🙂

Så här gör du för att delta i tävlingen:

1. Ladda ner flyern här: kemikaliepappan.com/flyer
Enklast är att högerklicka på länken och ladda ner filen direkt; välj annars ‘spara som…’ om du först klickar på länken. Öppna sedan .pdf:n och skriv ut som A4. Helst i färg men jag har respekt för att skrivarbläck är dyrt så välj om du vill köra i färg eller svartvitt. 🙂

2. Sätt upp flyern på anslagstavlor som du tycker känns intressanta. Om det inte finns en anslagstavla men att det ändå finns utrymme att sätta upp något på en relevant plats, så fråga först om lov om det finns personal på plats.

3. Ta ett foto på en av de flyers som du har satt upp och lägg upp bilden på Facebook, Twitter eller Instagram (ett ställe räcker) med valfri text samt hashtagen #kemikaliepappan (utan hashtagen kommer jag inte att kunna hitta ditt inlägg). Om du väljer Facebook, så behöver jag kunna läsa inlägget även om jag inte är din FB-vän.

4. Tävlingen sträcker sig fram till och med torsdagen den 11 september. Dagen därpå väljer jag ut 10 vinnare.

Lycka till och tack så mycket på förhand för ditt engagemang med att sätta upp flyers för att sprida budskapet. 🙂