Kemikaliepappan föreläsare talare expert opinionsbildare medveten giftfri giftminimerad giftfri förskola

Efter min föreläsningsturné i 14 städer under hösten 2014 så fick jag en mängd föreläsningsförfrågningar. Jag hade då inte klart för mig hur mycket tid jag skulle kunna lägga på detta engagemang relativt mitt nuvarande yrke som varumärkesstrateg. Följaktligen kunde jag tyvärr endast tacka ja till en bråkdel av alla förfrågningar.

Bland de uppdragsgivare som jag har haft återfinns bl.a. Svanen/Miljömärkning Sverige, Weleda, Tyresö kommun, Stockholms Dövas Ungdomsråd etc.

Men jag brinner ju för det här och har nu bestämt mig för att delvis ägna min arbetstid åt att skriva och tala om frågor som rör hälsa och miljö. Därför känner jag mig extra taggad inför att börja kunna tacka ja till möjligheter att föreläsa igen.

Om du som läser detta skulle vilja att jag kommer och föreläser så hör gärna av dig till magnus@kemikaliepappan.com. Jag kan hålla alltifrån längre, mer djuplodande föredrag till kortare, inspirerande föreläsningar.

Vare sig du representerar ett företag, förskola, kommun, landsting, organisation, förening etc så kan jag ta fram ett skräddarsytt innehåll som passar det som ni söker. Antingen med fokus på utbildning eller som inspiration.

Ni behöver inte jobba med dessa frågor utan jag kan presentera olika tankar och idéer på ett pedagogiskt och enkelt sätt. Jag vill förmedla insikter som öppnar upp för nya tankar/perspektiv kring hur vi kan förhålla oss till sådant som vi omges av i vår vardag.

Exempel på möjliga inriktningar är följande:

  • Kemikaliekloka tips för en giftminimerad vardag
  • Kemikalieklok – 25 medvetna hacks för en mer omtänksam vardag
  • Medveten konsumtion – Vad, hur och varför?
  • Den medvetna konsumentrevolutionen
  • Smart konsumtion – 25 medvetna hacks inom do-it-yourself och återbruk
  • Hur kan vi ge våra barn en giftminimerad vardag?
  • Förskolan 2.0 – 55 medvetna steg mot en mer kemikalieklok förskola
  • Den omtänksamma förskolan – Vägen till en mer hälsosam förskola

Maila en förfrågan med information om syftet med föreläsningen, i vilket sammanhang den ska hållas samt plats/lokal och preliminärt datum så återkommer jag med ett förslag.